“Det er godt at lugte lidt af bål”

Børn sidder om bålet på klimacampen

Bålet er populært på klimacampen, både blandt spejdere og de mange børn, som kommer forbi.

Fredag var sidste dag på standen sammen med WOSM, så vi hev flest mulige forbi for at fortælle om det klimaarbejde, spejdere over hele verden  laver, og hvor meget mere der er i gang med både WOSMs klimaprogram og WAGGGS’ klimaprogram. Noget af dagen hjalp jeg også ungdommens kommunikationsgruppe med forskellige ting.

Jeg var med i et par af de aktioner, som fandt sted. Blandt andet en freeze-mop, hvor alle skulle stå helt stille i 350 sekunder for at symbolisere, at vi vil have mængden af drivhusgasser ned på 350 ppm, og at de ikke skal lade forhandlingerne fryse/stoppe. Det var ret sjovt og vakte stor opsigt. 

Weekenden blev brugt på den store demonstration som gik mod Bella Centret. Vi gik sammen med nogle af de andre unge i COP15 og havde det ganske sjovt. Vi brugte også dagen på i fællesskab at samle tankerne, og få styr på alle vores oplevelser fra den foregående uge og sætte mål for den næste.

Efter en god nats søvn var vi klar til en søndag på Højbro Plads. Vi var inviteret til reception, hvor H.K.H. prinsesse Benedikte også var. Hun er en stor støtte for WAGGGS, så de andre piger var rigtig spændte på at møde hende og sige stor tak. Der blev holdt nogle flotte taler, og så var det ret rart at være udenfor sammen med spejdere. Det var på en eller anden måde rigtig rart at lugte lidt af bål efter at have brugt over 10 dage på nonstop spejderting.
 
Jeg er overrasket over, hvor godt og hårdt alle de andre piger arbejder, så jeg er sikker på, at næste uge også skal blive helt speciel.

/Margrethe Friis

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: